Ondersteuning.    

Het kan voorkomen dat u een probleem of een vraag heeft. U kunt ons daarom altijd een mailtje sturen, via het contactformulier. Probeert u alle gegevens zo volledig mogelijk in te vullen, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Wij zullen er naar streven uw vraag of opmerking op korte termijn te beantwoorden.Voor verwijderen van al uw gegevens, stuur een bericht via contactformulier en wij verwijderen uw gegevens. 

 

Bij een storing op een van onze websites, stuur een email.

 


Website voor de APK-keurmeester / bevoegdheidsverlenging is: https://apk-keurmeester.nl/login/index.php of https://apktoets.elearn-academie.nl

Voor de Butec medewerkers: htttps://burtec.elearn-academie.nl 

Website voor de Kwikfit medewerkers: https://www.apk-academy.nl of https://kwikfit.elearn-academie.nl 

Voor scholen, bedrijven, stuur een email voor de juiste website.

Let op het gebruik van hoofdletters en bijzondere tekens bij het inloggen.

 


Belangrijk voor gebruikers van hotmail, gmail of outlook. Het komt regelmatig voor dat de toegezonden inlogcodes bij onze gebruikers in de map spam of ongewenste email terecht komt. Hier kunnen wij niets aan doen, dit heeft te maken met de email instellingen. Heeft u geen inlogcodes ontvangen, controleer dan uw spam of ongewenste email box. 

 


 

Voorbereiding APK-keurmeester- of APK-bevoegdheidsverlenging-examen.  

 

Voor het voorbereiden van uw APK-keurmeester- of bevoegdheidsverlenging-examen dient u de officiële APK-Regelgeving te hanteren. Deze is te downloaden vanaf de site van de RDW. Onderaan deze pagina vindt u een link naar de APK-Regelgeving en andere APK belangrijke zaken. Hier wordt u ook geïnformeerd over de laatste wijzigingen.

 


Klik hier om naar de online APK-Regelgeving te gaan. 

 

Klik hier om naar het vakblad de APK keurmeester te gaan

 

 


 (Kunt u geen PDF lezen? Klik dan op

http://www.adobe.nl/products/acrobat/readstep2.html en volg de stappen om
gratis Acrobat Reader te downloaden.)